Tərkibi : Aminoacids ( Təbii aminturşular)
İstifadə qaydası:
Məhsulun pH-ı 8-9 . Su ilə qarışdırılır, sahəyə verildikdə suyun pH-ı 5.6-6.6 olmalıdır (pH endirmək üçün müəyyən miqdar sulfat turşusundan istifadə oluna bilər).
10 gün fasilə ilə 2 dəfə damlama üsulu ilə kökdən verilir:
1.Əkinin başlanğıc periodunda.
2. İnkişaf periodunda.
İstifadə dozası. | ||
Bitkilər | Yarpaqdan-çiləmə üsulu. | Kökdən – damlama üsulu. |
Tərəvəzlər | 100 litr suya 125-175 q. | 350-400 q. |
Bağlarda | 100 litr suya 150-200 q. | 300-400q. / ağac başına 30 q. |
Sitrus, Zeytun ağacları | 100 litr suya 150-200 q. | 400-450 q. / ağac başına 40 q. |
Çəkirdəkli meyvələr | 100 litr suya 175-200 q. | 450-600 q. /ağac başına 50 q. |
Gülçülükdə | 100 litr suya 150-200 q. | 350-400 q. |
Təsiri:
– Məhsuldarlığı artırır, bitkini gücləndirir.
– Bitkinin immum sistemini yaxşılaşdırır, xəstəliyə davamlılığı artırır.
– Dad və ətrində təbiiliyi daha da artırır.
– Bitkinin zoğunu möhkəmləndirir.
– Yarpaqlarda xlorofilin miqdarının artırır. İstehsalçı məhsulun keyfiyyətinə zəmanət verir.
Saxlanma qaydası: Qaranlıq, sərin və quru yerlərdə saxlanmalıdır, günəş şüasından qorunmalıdır. Saxlanma temperaturu +5 və +400c aralığında olmalıdır.
Saxlanma müddəti: İstehsal tarixindən etibarən 1 ildir.